kds

Opladen

Opladen

Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om voor jezelf en je kinderen prettiger in de omgang te zijn. Zorgen voor je kind(eren) is waarschijnlijk de belangrijkste taak in je leven. Kinderen zijn leuk, bijzonder, waardevol en in veel gevallen onze spiegel. Gaat het niet zo lekker met jezelf dan is dit vaak aan het gedrag van onze kinderen te merken.

Zorg ook voor jezelf

Veel mensen vinden het moeilijk om ruimte te maken voor zichzelf. Wanneer je dit onvoldoende doet is de kans groot dat je stress toeneemt. De vraag is hoe ga jij jezelf toestaan tijd en ruimte voor jezelf te nemen.

Vaak zijn het de kleine dingen die energie geven en je weer opladen. Schiet de aandacht er voor jezelf vaak bij in? Blijf jij jezelf wegcijferen en ren je door? Dan wordt het tijd om eens stil te staan bij hoe jij beter voor jezelf kunt gaan zorgen. Je bewust afvragen wat goed voor je is en hier ook tijd voor nemen kan hierbij helpend zijn. Verdien jij meer tijd voor jezelf?

Aan de slag met Tijd maken voor jezelf >>


Wil je de zelfhulpmodule vanaf het begin volgen? Dat kan natuurlijk ook. De verschillende onderdelen leren je overbelasting als werkende moeder te herkennen en voorkomen. Start de zelfhulpmodule of lees eerst meer informatie over de zelfhulpmodule.